MIERS.

De geschiedenis van de Miers Groep begint in 1963, toen Edward Miers zijn eerste werkplaats opende voor personenwagens, bestelwagens en vrachtwagens.

In 1986 zette het bedrijf haar eerste stappen op de verhuurmarkt. Onder de naam Astruck Renting lag de focus voornamelijk op de korte- en langetermijnverhuur van vrachtwagens, trekkers, bestelwagens en opleggers, wat nu de kernactiviteit vormt. Door de jaren heen is dit ontwikkeld tot een gerenommeerd bedrijf in de sector, met als missie het bieden van een alles-in-één mobiliteitsoplossing in een toegankelijke, familiaire en professionele omgeving, waar de klantgerichtheid centraal staat.

In 1996 werd de afdeling voor opbouw en herstellingen aan het koetswerk opgericht. Onder de naam Multi-Construct begon het bedrijf met de bouw van hoogwaardige achterbouwen voor verschillende soorten voertuigen.

In 2004 startte het bedrijf met de productie van eigen panelen voor de opbouw van voertuigen. Deze activiteit werd stopgezet om de volledige focus te leggen op de kernactiviteit: het bieden van krachtige mobiliteitsoplossingen aan klanten.

De Miers Groep heeft in de loop der jaren een uitgebreid dienstenaanbod ontwikkeld om de stilstand van voertuigen tot een minimum te beperkt. Met goede grondige werkplaatsen, bemand door ervaren en jonge technici, en in samenwerking met Mercedes-Benz, beschikken we over de juiste materialen en feedback over complexe voertuigen snel, efficiënt en van hoge kwaliteit te herstellen en te onderhouden. Dit zorgt ervoor dat onze klanten een minimale stilstand ervaren.

De Miers Groep staat voor een alles-in-één oplossing met als doel zowel bedrijven als particulieren te voorzien van mobiliteit. Wat ons opvallend is in de sector is onze ongekende flexibele, veelzijdige en persoonlijke service, zowel technisch als administratief, die wij bieden aan onze klanten.

Parkeerplaatsen, commerciële ruimtes en bureelruimtes te huur