Onderhoud en herstellingen bij Miers

YOUR MOBILITY, OUR PASSION

Alle reparaties en het onderhoud van uw voertuig worden uitgevoerd volgens de strikte richtlijnen van Mercedes-Benz. Hierdoor behoudt u uw garantie en kunt u er zeker van zijn dat alleen hoogwaardige onderdelen worden gebruikt.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen om een afspraak in onze werkplaats te plannen. Dit kan via ons contactformulier, per e-mail of telefonisch. We staan klaar om u te helpen, zodat uw voertuig snel en efficiënt weer de weg op kan.

Miers - Onderhoud bij Miers

Onderhoud bij Miers

Een bedrijfsvoertuig moet renderen en daarom dienen alle werken efficiënt en gecombineerd plaats te vinden om de stilstand tot een minimum te beperken. Daarom is het een logische keuze dat u kiest voor de one-stop-shop Miers. U kan bij ons terecht voor alle herstellingen, onderhouden, de ijking van de tachograaf en het nazicht voor de wettelijke voertuigkeuring, inclusief remmentestbank. Tevens is de site ook voorzien van een reinigingsinstallatie. 

Aarzel niet ons te contacteren om te kunnen genieten van al onze diensten. 

 

Miers - Carrosserie Trucks & Trailers

Carrosserie Trucks & Trailers

Bij Miers bent u aan het juiste adres om alle soorten schades aan de carrosserie van uw voertuig te herstellen. Jarenlange ervaring stelt ons in staat om u een oplossing te bieden in samenspraak met de klant en verzekering. 

Na de herstelling krijgt u uw voertuig in perfecte staat terug. Wij controleren tevens nog eens alle veiligheidsvoorzieningen.

ONZE KENNIS EN EXPERTISE STAAN TEN DIENSTE VAN UW VLOOT.

Erkend Hersteller voor volgende verzekeringsmaatschappijen